h

Elephant Talk – politiek café voor linkse Rotterdammers

14 oktober 2005

Elephant Talk – politiek café voor linkse Rotterdammers

GroenLinks en de SP nemen op zondag 23 oktober het initiatief voor Elephant Talk - een nieuw maandelijks politiek café waar linkse mensen op zoek gaan naar alternatieven voor het kille rechtse beleid in Rotterdam. Elephant Talk vindt plaats in café-restaurant White Elephant, Westkruiskade 73, in Rotterdam en begint om 16.00 uur.

Elephant Talk is er voor iedereen die geen vertrouwen heeft in de huidige politiek van uitsluiting, angst en schijnveiligheid. Voor iedereen die mee wil denken en praten over mogelijkheden voor een ander beleid, over een ander Rotterdam.

Thema van de eerste Elephant Talk is: 'aantrekkelijke stad'. We gaan op zoek naar alternatieven om van Rotterdam een aantrekkelijke stad te maken. Onder leiding van Bert van Meggelen (Culturele Hoofdstad) praten we over het Rotterdamse kunstbeleid, het uitgaansleven, over wonen, werken en plezier hebben in Rotterdam.
Onze gesprekspartners: Cees van Wijk, Ed de Meyer en Rini Biemans. Mieke van der Linden spreekt een column uit en Gerard Wold zorgt voor muzikale begeleiding.

Voor andere informatie:
Pinar Coskun: 06-18 04 37 39
Paul Mepschen: 06-24 15 01 61

U bent hier