h

Elephant Talk: linkse olifantenpraat

23 oktober 2005

Elephant Talk: linkse olifantenpraat

Verslag Elephant Talk

Rotterdam, 23 oktober 2005

De eerste aflevering van Elephant Talk, het nieuwe politieke café voor linkse Rotterdammers, is achter de rug. Zo’n honderd mensen bezochten zondag 23 oktober de White Elephant om te luisteren en mee te denken over een aantrekkelijk Rotterdam.

Elephant Talk is een nieuw politiek café waar linkse Rotterdammers de mogelijkheid krijgen met elkaar in gesprek te gaan. Ideeën voor een ander beleid zijn er genoeg, zo bleek zondagmiddag. Daarvoor hebben we het college en Leefbaar Rotterdam blijkbaar niet nodig.

De eerste aflevering van Elephant Talk, over mogelijkheden om van Rotterdam een leukere en meer aantrekkelijke stad, was een groot succes. Te gast waren onder andere Cees van Wijk en Ed de Meyer.

Zij werden ondervraagd door Bert van Mechelen, die ook Theo Cornelissen van de SP en Orhan Kaya van GroenLinks regelmatig aan het woord liet om te reageren op de ideeën en plannen van gasten.

Een leuke, informatieve en gezellige linkse middag dus. Gelukkig is er al snel weer een Elephant Talk, namelijk op zondag 20 november, vanaf 16.00 uur in de White Elephant, West Kruiskade 73b. Het onderwerp dan is: kosmopolitische stad, over de stad en de wereld.

U bent hier