h

Dit college kleedt onze stad uit

1 januari 2002

Dit college kleedt onze stad uit

Tomaat Campagne 2002 Tomaat

Vier jaar een college van PvdA, VVD, CDA en GroenLinks heeft onze stad Rotterdam geen goed gedaan.
De zorg voor ouderen is verschraald. Veel kinderen hebben nog steeds niet de speelruimte die ze nodig hebben. De dienstverlening van de RET is met het schrappen van haltes achteruit gegaan. En als het aan dit college ligt wordt ons vervoerbedrijf zelfs een private onderneming, met alle bekende gevolgen. Het aantal daklozen stijgt, terwijl het aantal plaatsen voor fatsoenlijke opvang niet meegroeit. Er zijn nog steeds witte en zwarte scholen. De vraag naar betaalbare woningen blijft stijgen, maar het college ontkent dit in alle toonaarden en heeft zelfs besloten dat er binnen de ruit alleen maar dure woningen gebouwd mogen worden.Burgemeester Ivo Opstelten in boxershort
Hierdoor blijft de kloof tussen de armen en rijken in de stad gestaag groeien. De volkstuinders zijn vogelvrij verklaard en het weinige groen in onze stad moet wijken voor prestigeprojecten. Kortom, dit college kleedt de stad verder en verder uit, zet de inwoners van Rotterdam in de kou en zet daarmee zichzelf in het hemd.

Wij denken dat het anders kan: met onder andere veel meer sociale woningen, voldoende zorg voor hen die dat nodig hebben, een sturcturele aanpak van dakloosheid en verslaving, goed en veilig openbaar vervoer willen we de stad weer aankleden. Zodat Rotterdam voor ALLE Rotterdammers weer leefbaar wordt.

Help ons aan kleedadviezen. Geef aan wat u belangrijk vindt voor Rotterdam.
Ga naar de losse kleren, print ze uit (zwart/wit mag ook), knip de kleren van uw keuze uit en plak ze op burgemeester Ivo Opstelten.

Heeft u nog een ander kostuum voor de stad in gedachte? Dat kan. Knip en kleur uw eigen stadsgarderobe en kleed er de burgemeester weer mee aan.
Stuur uw inzending in voor 26 februari en maak kans op een van de leuke prijzen. Uit de inzendingen kiezen we de meest originele outfit of advies. Daarnaast zal uit de stapel meestgeplakte uniformen ook een winnaar worden getrokken.

Stuur uw inzending voor 26 februari naar: SP, ALLES GAAT UIT, Agniesestraat 36a, 3032 TM Rotterdam.
Mailen mag ook: E-mail

De inzendtermijn is helaas verstreken.
Alle inzenders hartelijk dank voor de vele orginele manieren om Opstelten aan te kleden!
De beste kledingadviezen worden zo snel mogenlijk op deze site gepubliceerd.
Zie ook: De uitslag.

U knipt en plakt niet, maar u wilt wel uw mening kwijt over Rotterdam? Gebruik dan het Interactie! formulier op deze site.

De prijzen zullen worden uitgereikt op vrijdag 1 maart om 16.00 uur in het SP-kantoor aan de Agniesestraat in Rotterdam. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we de prijswinnaars bekend.
Elke vijftiende inzender ontvangt bovendien de poster ‘Alles gaat uit’.
Prijswinnaars krijgen tevoren persoonlijk bericht.

U kunt de poster, Opstelten en de losse uit te knippen kleren ook downloaden als .pdf file (217 Kb.)
Om .pdf bestanden te kunnen lezen heb je Acrobat reader nodig. Dit is een gratis programma.

Naar Campagne

U bent hier