h

Uitnodiging algemene ledenvergadering

11 maart 2004

Uitnodiging algemene ledenvergadering

Aan de leden van de SP afdeling Rotterdam,

Hierbij nodigen we u uit voor een algemene ledenvergadering op woensdag 31 maart om 20.00 uur aan de Vijverhofstraat 65 in Rotterdam.

We hopen dat u aanwezig kunt zijn. Het is een belangrijke ALV, omdat we onze plannen voor het komende jaar willen bespreken. De komende jaren moeten we blijven werken aan de opbouw van een sterke afdeling, met veel actieve mensen, activiteiten op allerlei terreinen en een duidelijk gezicht op straat. Onze plannen zijn dan ook ambitieus maar uitvoerbaar.

Naast al onze andere activiteiten zijn we momenteel bezig een algehele visie te ontwikkelen, waarmee we tegenwicht willen bieden aan het plan van het college getiteld ‘Rotterdam zet door’. In deze visie schrijven wij op waar wij denken dat het met Rotterdam naar toe moet, en vooral: hoe alle Rotterdammers daarin gelijke kansen kunnen krijgen. Deze visie zullen we u in algemene lijnen voorleggen op de ledenvergadering.
Tenslotte kiezen we een vertegenwoordiging voor de komende regioconferentie, die op zaterdag 1 mei plaatsvindt in Goes. Op deze conferentie wordt onder andere gesproken over het werk van de provinciale staten-fractie.

Agenda:

  • Opening, mededelingen, vaststellen stemcommissie
  • Kiezen vertegenwoordiging regioconferentie
  • Bespreken afdelingsplan
  • Bespreking visie ‘Rotterdam linksaf’
  • Rondvraag en sluiting

Vanaf 24 maart vindt u het concept-afdelingsplan en de andere stukken in het Ledenhoekje op deze site. U kunt de stukken ook opvragen door te bellen naar (010-) 243 50 10.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u tijd kunt vrijmaken voor deze ALV en we hopen u dan ook 31 maart te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de SP afdeling Rotterdam,

Ineke Palm, voorzitter

Terug naar: de Agenda

U bent hier