h

Reacties op 'diefstal' campagnebusje Fortuyn.

5 maart 2002

Reacties op 'diefstal' campagnebusje Fortuyn.

Tomaat Nieuws Archief Tomaat

Reacties NA de uitslag van de verkiezingen in Rotterdam:

>Ik vindt het een werkelijke olympische topprestatie dat een van uw betuurders te Rotterdam een geluidswagen van P.Fortuin heeft "verplaatst", zulke daadkrachtige maar ook sociale mensen hebben wij in NL meer nodig, en in Rotterdam was toch het lied ontstaan "Geen woorden maar daden"
Persoonlijk vindt ik dat deze man in Den Haag moet gaan zitten. Het was ook al veel te lang stil geweest in de Media rondom de SP. Ja nu komen ze allemaal continu op de TV. En dat wordt met de landelijke verkiezingen nog veel erger.
Het wordt tijd dat die grijze muizen, te Den Haag, worden weggemept. SP ga zo daar, mag af en toe rustig weer eens wat feller zijn.
MVG EB

>gerechtigheid ! 18 zetels voor Pim Fortuin in Rotterdam. nog steeds doof, linkse kliek ? autootjes stelen, zielig zeg !!!
a. sjebuur
(Het werkelijke aantal zetels voor lijst Fortuyn is 17. De webmaster.)

Reacties VOOR de uitslag van de verkiezingen in Rotterdam:

>Hoi Theo, Goed gedaan. Ik weet weer waarom ik lid ben van de SP. Niet lullen, gewoon doen.
Succes, Sjoerd de Jong

>haha, mooie actie, bijna net zo mooi als de actie van Theo van Gogh in het parool van vandaag ...
Paul Vaessen

>Theo bedankt!! Geweldige actie. Lekker ludiek, duidelijk en doortastend! Laat Leefbaar Rotterdam lekker op de bodem van de Maas leefbaar wezen tussen de andere prutsuckers!
Gozz

>schandalig wat meneer Cornelissen heeft gedaan! Een anti-democratische actie overigens, want de aanhangers van meneer Fortuyn hebben ook een mening, en iedereen in dit land mag zeggen wat hij wil!
Valt me zwaar tegen van een SP-er. Iemand op zo'n manier besodemieteren! En hoezo zijn ze racistisch? Laten we wel wezen, we zien geen stijging in de peiling voor de SP , maar voor Pim Fortuyn........... Mensen, zo afkraken en tegengas geven helpt toch niet, het socialisme heeft gefaald, en Pim verwoordt dat.
Rutger

>Ik ben tot vanmorgen vroeg een zwevende kiezer geweest. De sp had heel handig gisteren pas geflyerd en de folder was zo duidelijk dat mijn keuze gemaakt was. ik ga stemmen op Sp.
Waarom Omdat ze zich niet hebben laten meeslepen in de hetze tegen fortuin, maar hun eigen programma uitdragen en dat als belangrijkste punt zien.
Zo dacht ik. Want wat lees ik op teletekst. De lijsttrekker van rotterdam moest zo nodig de geluidswagen van leefbaar rotterdam jatten. heel volwassen hoor, maar niet heus.
Uit protest wilde ik toch op leefbaar gaan stemmen, maar om door een zo'n zwakte bod van een lijsttrekker een hele partij af te rekenen vond ik ook wat ver gaan. Ik hoop in iedergeval dat mijn stem, die ik dus toch op jullie heb laten vallen niet een vergooide stem is.
Cor van der Griend

>Mooie actie, Theo ! Leuk ook, om te zien hoe die fortuinzoeker doorging met kabaalmaken en niet in de gaten had wat er om hem heen gebeurde. Heel typerend ! 'k Heb overigens begrepen dat Leefbaar Rotterdam geen aangifte gedaan heeft... in tegenstelling tot wat onderaan het bericht staat. Wat is waar ? Want dat blijft (voor mij) belangrijk...
Heraclitus VII
(Er is geen aangifte gedaan. De Webmaster)

>Gaat wel een beetje ver hoor, om die geluidswagen van Pim even te lenen. Maar ook wel weer leuk.
Een beetje meer begrip voor Pim zou de SP overigens wel sieren. De bevolking is naar mijn idee gewoon karakterloze mannetjes als Melkert, gladde praatjesmakers als Dijkstal, verdachte lieden als Korthals, principeloze nep-socialisten als Kok, domme bouwwerken als Jorritsma, et cetera, gewoon zat.
Gewoon weer eens gezond verstand, dus.
P.F. van Rijk

>Theo, MEESTERLIJKE zet om die bestelauto weg te rijden. Leefbaar Rotterdam was duidelijk aan het provoceren en juist bij de daklozenactie vond ik dat smakeloos, maar wat kan je anders verwachten van Leefbaar Rotterdam? Het mag misschien wel niet van de wet, maar er mag zoveel niet waar de politie helemaal niets tegen doet, dus dit "verhalen" van de bestelauto, om in Rotterdamse termen te blijven, kan mijn goedkeuring in ieder geval wegdragen.
Mooie timing ook, zo pal voor de verkiezingen!
Groetjes.
(Anoniem, naam bekend bij webmaster)

>Beetje dom van Pim en zijn handlangers om de sleutel in de auto te laten zitten anders is zo'n koekblik toch niet te verplaatsen?
Pas op dat jullie de sleutels niet in de brandweerwagen laten zitten anders gaat hij straks met onze brandweer vloot aan de haal, die sukkel Pim Fortuyn.
Bij ons in de regio steelt men de tomaten posters uit de wijken Berkum - Westenholte - te Zwolle.
Harry van Kampen

> Strakke actie van Theo!! Ik ben zelf lid van afdeling Tilburg en gelukkig hebben wij nog niks van Pim Fortuyn gemerkt hier, maar we houden ons hart vast. Een pluim voor SP Rotterdam!!
Groetjes Ron de Leeuw.

>Goed werk, de diefstal van dat busje van Onleefbaar Rotterdam. |
Pim Fortuyn en de zijne moet zo snel mogelijk de mond gesnoerd worden, want zijn uitingen zijn gevaarlijk voor de nieuwe ingezeten, asielzoekers, kritische geesten en de zwakkeren in onze samenleving.
Roep zo veel mogelijk mensen op om te gaan stemmen, want hoe kleiner de Pim Fortuyn stemmers zijn hoe minder macht dat deze dwaas heeft.
Niet alleen morgen, maar ook en vooral op 15 mei... Wat denk je wat het Vlaams Blok morgenavond organiseert.... Een heuse Fortuyn avond. Nou dan weet je hoever Pim en de zijne zijn afgezakt. De vertoning van het Vlaams Blok morgenavond is een ernstige waarschuwing en daar moet een krachtig antwoord op komen. Zie artikel uit BN/DeSTEM .
En zo heb ik nog meer artikelen thuis liggen. Klaar om binnenkort op een internet site geplaatst te worden.
Veel sterkte met de komende strijd tegen gemeenteraadslid Pim en de rest van Onleefbaar Rotterdam.
Met vriendelijke groeten Serge Jespers.

>Wat theo cornelissen heeft gedaan, is een strafbaar feit en dient derhalve gestraft te worden.
Ons strafrechtsysteem voorziet gelukkig hierin!
P.Bosman

>Beste Theo, ik vind het prachtig dat je die bus even hebt verzet, eigenlijk had je hem in de plomp moeten rijden, maar ja daar word je dan ook weer op aangesproken en dat wil ik je niet aandoen, in ieder geval had je het lef!!
Bravo bravo bravo. Harry, óók Sp!!!!!!
Harry Otte.

>Beste Theo., ben verrast door jouw lef met die bus van PIM,PAM,PET !!! Mijn dag kan niet meer stuk. Had het niet van jouw verwacht.
Succes op 6 maart !!! Ger v/d Windt

>Dat kan natuurlijk niet..... zo'n geluidswagen jatten..... Maar is natuurlijk wel leuk ;-)
Hadden jullie deze trouwens al gehoord..... "het rad van foutuyn" (Kun je rat van maken... maar dat is te veel op de man spelen.) Het maakt echter van de mensen die op hem stemmen wel avonturieren en goklustigen.
Succes morgen! naam: Ernst Groot

Terug naar Archief

U bent hier