h

Leden Hoekje nieuws

27 maart 2002

Leden Hoekje nieuws

Deze uitnodiging is bedoeld voor leden van de SP in deelgemeente Prins Alexander.
Niet dat de informatie die hier staat geheim is, maar voor niet-leden is deze extra leden vergadering niet toegankelijk.

Aan de leden van de SP in Prins Alexander.

Uitnodiging bijzondere ledenavond/ ledenvergadering.

Onderwerp: Bespreking coalitieakkoord deelgemeente Prins Alexander.

Rotterdam, 26 maart 2002.

Beste mensen,

Het bestuur van de afdeling Rotterdam en de fractie van de SP in Prins Alexander nodigen jullie uit voor een bijzondere ledenavond/ ledenvergadering op dinsdag 2 april a.s in de Romeynshof (zaal Orion), Stresemannplaats 8 in Ommoord. Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Agenda:

1. Opening.
2. Mededelingen
3. Bespreking coalitieakkoord in Prins Alexander tussen P.v.d.A., CDA, Groen Links en SP.
4. Stemmen.
5. Wat verder ter tafel komt.
6. Rondvraag.
7. Sluiting.

Toelichting.
Na de verkiezing van 6 maart j.l. zijn op de P.v.d.A. het CDA, Groen Links en SP besprekingen begonnen met als doel te komen tot een links georiënteerde coalitie in Prins Alexander voor de komende periode.
Deze besprekingen zijn inmiddels afgerond en ligt er een principe akkoord. Toen er over de verdeling van de dagelijks bestuurders een patstelling ontstond heeft de SP aangegeven dat wij bereid waren af te zien van het leveren van een dagelijks bestuurder mits de voor ons drie belangrijkste hoofdpunten, te weten de medezeggenschap van de bewoners in hun buurt, het behoud van de voorraad bereikbare woningen en de prioriteit voor de wijken duidelijk in het akkoord zouden worden opgenomen.
Dit is gebeurd, zodat nu de vraag is, of wij dit akkoord moeten ondertekenen. Want uiteindelijk bepalen de leden de koers van de SP.

Vertrouwende, jullie in zo groot mogelijke getale te mogen verwelkomen op 2 april, verblijven wij met vriendelijke groet.

Namens de afdeling Rotterdam: Mathijs Spaas, bestuurs voorzitter.
Namens de fractie Prins Alexander: Geertje Boekhoudt, SP-fractie voorzitter deelraad Alexander.

Terug: Agenda

U bent hier