h

Nieuws, november 2016

30 november 2016

60.000 Rotterdammers stemmen tegen de woonvisie

60.000 Rotterdammers hebben vandaag tegen de afbraak van de volkshuisvesting in stad gestemd. De SP wil al die Rotterdammers bedanken.

Lees verder
29 november 2016

Stem je niet dan ben je voor...

Ga je morgen niet naar de stembus voor het referendum, dan stem je in met de Woonvisie van het Rotterdams stadsbestuur. Dat is nogal een beschuldiging, die om uitlegt vraag.

Lees verder
29 november 2016

Bekende Rotterdammers zeggen ‘nee’ tegen de Woonvisie

Steeds meer Rotterdammers laten weten op 30 november, vol overtuiging, tegen de Woonvisie te stemmen. Ook bekende gezichten sluiten zich aan. Van DJ Okkie Vijfvinkel tot rapper Winne. Van Imam Azzedine Karrat tot filmregisseur Ari Deelder. Van kunstenaar Juan Heinsohn Huala tot Middellandman Nico Haasbroek. Net als Carrie en Martin van Waardenberg, Jan Oudenaarden en Elle Bandita. 

Lees verder
28 november 2016

D-Day Woonreferendum in RAAF

Foto: Marinus Legen

Woensdag 30 november kan er gestemd worden tijdens het woonreferendum, voor of tegen de Woonvisie van het college. Het nee-kamp strijd voor het behoud van goede betaalbare woningen in Rotterdam, niet slopen maar bouwen! Vanaf 20.00uur is iedereen welkom in café  RAAF op zuid, de uitslagenavond van het woonreferendum vindt dan plaats. De SP organiseert de avond en wil alle vrijwilligers bedanken.

Lees verder
28 november 2016

8 redenen om woensdag TEGEN de woonvisie te stemmen

Foto: SP

Nummer 2 kan ZELFS een projectontwikkelaar niet ontkennen...

Lees verder
28 november 2016

‘Een stem tegen de Woonvisie is een stem voor betaalbaar wonen’

Foto: Liesbeth Hoogenboom/SP

'Dit college pakt niet de armoede aan  maar voert een pestbeleid om de mensen weg te jagen.' SP-Kamerlid Sadet Karabulut vatte in een bondige toespraak samen wat er mis is met de woonvisie. Zaterdag was super zaterdag: tientallen SP'ers riepen de marktbezoekers op hun stem te laten horen aanstaande woensdag bij het referendum over de Woonvisie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier