h

SP opnieuw tweede partij van Rotterdam

SP-stemmers bedankt!

18,3 procent in Rotterdam, verdrievoudiging in Zuid-Holland en twaalf zetels in de Eerste Kamer! Dat is de uitslag van de Statenverkiezingen van woensdag. SP-stemmers bedankt!


Nog even teruglezen waarom je op 7 maart terecht op de SP gestemd hebt? Meer weten over de provincie? Zó was de campagne van de SP voor de Statenverkiezingen:

Jan op gemengde school en bij de Koopgoot

Jan Marijnissen op campagne in Rotterdam

Jan Marijnissen en Krista van Velzen

Maandagmiddag deed de SoeP-Express Rotterdam aan. Met SoeP voor alle Rotterdammers, sponsjes, folders, alle Zuid-Hollandse Kamerleden en... Jan Marijnissen. Het weer zat niet mee: hoewel de zon af en toe oogverblindend was, deed de harde wind zijn best om elke folder, spons en ballon de Koopgoot in te blazen. De parasol boven de SoeP-Express moest weer worden binnengehaald. Maar aan aandacht van passanten geen gebrek: de gesprekken beloven wat voor de uitslag van aanstaande woensdag. > Meer

Help een handje met de verkiezingscampagne!

SP volop op campagne

Op de markt in Delfshaven

De SP voert volop campagne voor de Provinciale Staten-verkiezingen op woensdag 7 maart. Op alle markten, bij trein- en metrostations, bij scholen, in de kroeg, bij moskeeën, bij koffiehuizen, in de museumnacht... wil jij ook een paar uurtjes helpen om mensen te overtuigen SP te gaan stemmen? Geef je dan op om een handje te helpen!

Nu goed, veilig en betaalbaar OV!

Tien afdelingen in actie voor beter openbaar vervoer

Theo

Tien afdelingen in Zuid-Holland voerden zaterdag 24 februari actie voor goed, veilig en betaalbaar openbaar vervoer. In Rotterdam deden onder andere Statenkandidaat Wiel Senden (plaats twee), SP-Kamerlid Ron Abel en Rotterdams fractievoorzitter Theo Cornelissen mee. Behalve voor onder andere gratis openbaar vervoer en snelwegbussen, was er in Rotterdam extra aandacht voor het SP-plan om de metro in het weekend de hele nacht door te laten rijden en ook doordeweeks de dienstregeling 's avonds langer door te laten gaan. > Meer

U bent hier