h

Manifestatie Mandela 100-010

Mandela 100 - 010 is een manifestatie ter ere van de 100ste geboortedag van vrijheidsstrijder Nelson Mandela in Wijkpark Oude Westen op 18 juli. De Verenigde Naties hebben 18 juli uitgeroepen als de internationale Nelson Mandela-dag. Er zal een foto-expostie te bezichtigen zijn over zijn leven.
Tijdens dit kleine gratis toegankelijke benefiet wordt er geld opgehaald voor Stichting Rhiza (projecten voor jongeren in townships van Zuid-Afrika). 

Met zangeres Ntjam Rosie en andere Rotterdamse artiesten o.m. Elten Kiene en Christopher Blok. Ook is er een prachtige expositie over het leven van Mandela. En sprekers van SP Luiza Soares, Mara Michels van NiNsee, Robbert Popken van Rhiza en Malique Mohamud van Concrete Blossom. 

Mandela 100 - 010 is tevens de aftrap van 'Op de Rotterdamse toer': armoede en racisme uitsluiten! De toer van de Rotterdamse SP vindt plaats van september tot en met november met meetings en conferenties in de stad over racisme en uitsluiting in het dagelijks leven, wonen, werk, uitgaan en onderwijs. SP-raadslid Taylan Cicek zal aftrappen.

De toer wordt afgesloten met het slotevenement; ´Amandla!´, een festival dat in december plaats vindt in Annabel.

Foto: SP

Datum en tijd: 
woensdag, juli 18, 2018 - 14:00
Waar: 
Wijkpark Oude Westen

U bent hier