h

Campagne-aftrap in Rotterdam

28 februari 2015

Campagne-aftrap in Rotterdam

Foto: SP

Vandaag trapte SP Rotterdam de verkiezingscampagne voor de Provinciale Staten af op Visserijplein in Delfshaven. SP lijsttrekker in Zuid-Holland, Bart Vermeulen, was te gast.

Foto: SP

Vandaag stond SP Rotterdam op de zaterdag markt op het Visserijplein. De SP'ers gingen door de wijk heen om bewoners er aan te herinneren dat er op 18 maart verkiezingen zijn en dat dit hun kans is om af te rekenen met dit kabinet.

Op 18 maart gaat Nederland naar de stembus om de leden van de Provinciale Staten te kiezen. Die gaan over zaken zoals milieu en wegen, maar ook over kunst en cultuur en cultureel erfgoed. 

Daarnaast kiezen de leden van de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer. De Eerste Kamer heeft als taak om wetsvoorstellen van de Tweede Kamer goed of af te keuren. Dat is een krachtig wapen tegen het afbraakbeleid van dit kabinet (VVD en PvdA) en de partijen die het kabinet steunen zoals D66. Zo werd onlangs met steun van de SP de vrije artsenkeuze behouden.

Foto: SP

Vandaag bezochten een aantal leden van SP Rotterdam ook Stroop en Zorgvrijstaat. Twee lokale initiatieven die bewoners proberen te betrekken bij wat ze doen. Iets wat we graag zien en dit soort initiatieven verdienen ook steun om hun taken uit te voeren. Burgerinitiatieven mogen niet worden kapot bezuinigd.

Foto: SP

Op 18 maart is uw kans om af te rekenen met dit kabinet. Bent u dit afbraakbeleid zat en wilt u een sociaal Nederland met meer zekerheid voor iedereen? Stem dan SP!

U bent hier